Bartolucci

image00006 2 KlaverHand

Als webshop is het niet eenvoudig om exclusieve en unieke producten aan te bieden. Zo zijn wij de enige verdeler van Bartolucci in België… Je hebt geen referenties, geen maatstok waaraan je je kan spiegelen. Neen, als pionier moet je zelf je boontjes doppen.

Een inschatting maken of een product/merk zou aanslaan, DAT vinden we de aller moeilijkste factor. En eens je daarin een standpunt hebt ingenomen, komt de volgende moeilijke factor: HOE brengen we het in de verkoop?
En eerlijk is eerlijk; met de producten van Bartolucci worstelen we zelf nog om ze zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zijn we zelf helemaal overtuigd van dit Italiaanse merk; kwalitatief, uniek & mooi! Maar het is toch wel een ander paar mouwen om dat over te brengen via een webshop.

Toen we op de voorjaarsbeurs van Zonhoven stonden, en verschillende Bartolucci-producten hadden uitgestald, werkte dit als een magneet! Want geef nu toe, als je een product in het écht ziet & eens kan vasthouden, ben je sneller overtuigd om al dan niet tot een aankoop over te gaan.
Helaas pindakaas, wij hebben geen bakstenen winkel!

Daarom kozen we ervoor om producten van Bartolucci te laten testen. De mening van anderen is véél interessanter en eerlijker dan een verkooppraatje (en sowieso is dat niet onze sterkste kant ????) .

Joke (37) woont met haar vriend Rik en hun dochtertje Nora (3,5) in Bree. Ze testten de Bartolucci muurklok met bewegende ogen – lieveheersbeestje.

image00006 1 768x1024 1 KlaverHand

“Vanaf dat ik de Bartolucci collectie zag, was ik meteen verliefd. Stuk voor stuk leuke artikeltjes.”

Het ontwerp van de klok is erg leuk. Van het thema lieveheersbeestje hebben we al meerdere producten dus het past perfect bij onze verzameling.
De klok is zó mooi. Met de kleine lieveheersbeestje-slinger is het net een kopie van een echte klok die we kennen uit de woonkamer van onze grootouders. Nora is er helemaal gek van. De klok hangt in haar slaapkamertje. De oogjes bewegen op de maat van de slinger.
Ze wuift de klok goedenacht als ze gaat slapen en goedemorgen als ze wakker wordt.

image00014 768x1024 1 KlaverHand

In het begin had ik een beetje schrik dat het tikken van de klok te hard zou zijn of Nora (te vroeg) zou wakker maken. Maar niets is minder waar.
Het tikken is zo zacht dat je echt heel goed moet opletten om het te horen.”
Het stoort niet en Nora is niet vroeger wakker. Dus wij hebben geen minpunt gevonden.

Prijs-kwaliteit vinden we alle producten van Bartolucci heel goed, dus ook deze klok.
Mijn vriend (een klokkenfan die klokken repareert als hobby) had de klok uitgepakt en opgehangen en ik zei terloops: ‘Je moet me volgende week maar eens zeggen hoe je de kwaliteit vindt’. Hij antwoordde: ‘Dat kan ik je nu al zeggen, het is heel goede kwaliteit’. De tijd tussen het uitpakken, batterijtje erin en ophangen heeft geen 10 minuten in beslag genomen. Dus ook dat vind ik een voordeel. We zijn nu een dikke week aan het testen en de tijd loopt nog steeds perfect.

Elk themafiguurtje dat Bartolucci gebruikt, is zo mooi. Heel herkenbaar voor kleine kinderen.

Wij hebben ook de fotokader met het lieveheersbeestje, ons persoonlijk lievelingsthema.
Maar toen kwamen de fotohouders. Eerst het lieveheersbeestje, dan dacht ik: “3 bij elkaar zou hier ook mooi passen in het boekenrek”, daarna zag ik weer een leuke en voor ik het wist, wou ik ze allemaal omdat ze gewoon te mooi zijn (Ojee, dat klinkt als een verslaving).
En we weten er wel raad mee: fotootjes van ons dochtertje toen ze nog een baby was (vindt ze zelf leuk om ze dan doorheen haar kamertje te verstoppen en ook weer zelf te zoeken) of met een mooie kaart op een seizoenstafel of als nota- of boodschappenlijsthouder.

“De artikelen zijn zo fijn en goed in prijs om cadeau te doen bij een geboorte, verjaardag, communie of gewoon zomaar als je ze zo mooi vindt als ons. Wij geven vrienden en familie regelmatig een Bartolucci-cadeautje zodat we zeker zijn van mooie en kwalitatieve cadeautjes.”

https://www.klaverhand.be/product-category/mega-sale/bartolucci/

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 10 =