Bubbles, 100% natuurlijke verzorging

Bubbles bad & douche 200ml

BUBBLES = 100% natuurlijke verzorgingsproducten die gemaakt zijn met zorg & respect voor zowel kinderen als de planeet. Hun concept is prachtig uitgewerkt!

De producten bevatten alleen natuurlijke oliën & biologische ingrediënten, zoals aloë vera, macademia – & zonnebloemolie.
Om de planeet zo min mogelijk te belasten is er zelfs nagedacht over de verpakking, zo zijn de flesjes voorzien van een zuinige doseerpomp & zijn ze gemaakt van biobased PET.

Bubbles is NATRUE gecertificeerd. Wanneer dit label op een verpakking staat, kan je er zeker van zijn dat het product voldoet aan hoge kwaliteits- en integriteitsnormen.

Onze kleine tester Juliette (2 jaar) vond het super om te ontdekken wat er in het vrolijke zakje zat. De figuren op de flesjes vielen dan ook meteen op. Vooral de grote walvis, Whaley, sprong er onmiddellijk uit.

Ook al oogt de verpakking en vormgeving heel speels, Bubbels wil wel echt een duidelijke boodschap overbrengen: draag zorg voor je kinderen EN de planeet.
Met de producten van Bubbles gebruik je natuurlijke producten voor je kind die gemaakt zijn uit een duurzame verpakking.
De kinderen leren dan weer, a.d.h.v. de schattige vriendjes & tekeningen, wat er met het badwater gebeurt.

Want wat gebeurt er eigenlijk met alles wat verdwijnt via het afvoerputje? In en rond huis gebruiken we dagelijks chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn, vervuilen ze ons water. Bubbles en zijn watervriendjes vertellen kinderen op een leuke en eenvoudige wijze over de watercyclus.

Bubbles posterNL 1024x724 1 klaverHand
Hup in bad met al je guitige vriendjes!

Juliette kan het pompje zelf bedienen zonder dat er te veel zeep in één keer uitkomt. Helemaal inzepen en lekker schuimend een plons in bad nemen. De lichtzoete fruitgeur maakt de producten voor kinderen ook heel erg aantrekkelijk.

Omdat Bubbles enkel gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten & een natuurlijk parfum, ruiken de producten natuurlijk anders dan je gewend bent van chemische verzorgingsproducten.

Wat vinden we van de Bubbles shampoo?

De shampoo schuimt minder hard waardoor je de indruk hebt dat je hiervan meer moet gebruiken.
Als we dit voorleggen aan Maike, de oprichtster van Bubbles, krijgen we er wel een terechte verklaring voor:
“De shampoo schuimt inderdaad iets minder, dit komt omdat het volledig gemaakt is van natuurlijke producten, er is géén synthetische cosmetica in verwerkt.
Schuim zegt op zich ook niets over hoe proper het haar wordt, het is eerder een psychologische indruk. Wat je wel kan doen om het meer te laten schuimen is het haar 2x wassen: de eerste keer om de hoofdhuid schoon te maken, de tweede keer om het haar te verzorgen.”

De bad- & douchegel is niet irriterend en ook geschikt voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Ook kinderen die last hebben van eczeem kunnen met een gerust hart dit product gebruiken.

De kinderconditioner is onze favoriet! Het droogt de haartjes niet uit, laat ze zijdezacht aanvoelen & die vervelende koopjes verdwijnen meteen. Het product doet dus ongelofelijk goed z’n werk, al vinden we wel dat de geur iets zoeter mag zijn.


We raden Bubbles zeker aan aan ouders met jonge kinderen. Ouders zullen de biologische ingrediënten van de producten zeker appreciëren, terwijl kinderen op een mooie manier attent worden gemaakt dat ook zij mee moeten zorgen voor onze planeet!

Meet my friends 1 747x1024 1 klaverHand

Ook benieuwd?
https://www.klaverhand.be/verzorging-oh-lief-bubbles/

2 reacties op “Bubbles, 100% natuurlijke verzorging

  1. Decoster Tatjana zegt:

    Beste,

    Heb je voor de shampoo en conditioner ook navulverpakkingen? Of moeten we toch telkens een volledig nieuwe bus kopen?

    Met vriendelijke groeten,
    Decoster Tatjana

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 12 =