Doe ‘m eens kado!

Superheros Saviour 1 klaverHand

Vooraleer producten op onze webshop terecht komen, gaat er een heel proces aan vooraf. Het begint uiteraard met een lange zoektocht op internet of een speurtocht op een beurs. Bijna altijd komen we bij producenten buiten België terecht. Dat lijkt ons ook wel logisch omdat we steeds op zoek zijn naar unieke producten die je in België nauwelijks kan vinden.

Vaak denken we: “Wauw!”. En even vaak komen ze toch niet op onze webshop… Dat kan verschillende redenen hebben; je kan het al teveel elders vinden, het is té duur, de kwaliteit is matig of het is toch niet origineel genoeg. Dan past het gewoon niet bij ons.

Maar soms gebeurt het ook dat we denken: “Wauw, dit is het!”. O.a. Bomb Cosmetics, dat is zo’n merk! En dan doen we ons uiterste best om het merk/product binnen te halen. Na een lange onderhandeling mochten we hun producten aanbieden op onze webshop! En ja, dan volgt er een vreugdedansje. ????

Als de eerste levering binnen is, begint ons avontuur pas. Nieuwe producten betekent ontdekken, uitproberen, ruiken, leren, voelen,… Wij zijn alvast dolenthousiast dat het aan al onze verwachtingen voldoet!
Uiteraard zijn we er ons van bewust dat smaken kunnen verschillen. Daarom schakelen we, vooral bij nieuwe producten, onze testers in.

Stephanie, een werkende mama van een peuter van 2 jaar en een vier maand zwanger buikje, testte de geschenkset Time For Tea.
Janne en haar zoon (bijna 7 en een echte superheld fan) kozen voor de geschenkset Superhero’s Saviour.

“Het zien & openen van de geschenkset is eigenlijk al een feestje!”.

Toen onze zoon het pakje op de tafel zag staan, was hij al meteen enthousiast door het mooie en bijpassende inpakpapier. Het nodigt zeker uit om uitgepakt te worden. Ook mijn man vond het een mooie doos, al dacht hij eerst dat het een grote doos pralines was! ????

Bij het openen van de verpakking ruik je de zeep al, waardoor je het nog sneller wil uitpakken. Het setje zit leuk verpakt in een roze doos met een soort van stro ter bescherming van de producten. En dan kan het feest helemaal beginnen!

“Een heerlijke geur, die nog lang op je huid blijft als je al in je pyjama in de zetel zit!”

Onze zoon wou meteen in bad met een bruisbal. De bal bruist lang, geeft een leuk kleurtje aan het water en ruikt super lekker. De crèmecake bruist licht (zie filmpje) en lost dus ook moeilijker op. Het heeft zeker 20 minuten nodig om helemaal op te lossen, maar het ruikt heerlijk en heeft een verzorgende werking.

De stukken zeep zijn ook super mooi & gaan erg lang mee! Ik ben wel eerder fan van vloeibare zeep, maar dat is persoonlijke voorkeur. Toen ik m’n handen ermee waste, moest ik sowieso terugdenken aan vroeger, aan de stukken zeep bij mijn grootmoeder. En als je het echt niet wil gebruiken, kan je het ook altijd mooi uitstallen in de badkamer. Het ruikt alvast geweldig. Net zoals de douchegel trouwens! Onze zoon voelde zich helemaal een superheld.

Een minpuntje aan de ganse set kan ik eigenlijk niet vinden, behalve dan dat je eens uit je bad/douche moet komen ????.

“Ik raad iedereen de geschenksets van Bomb Cosmetics aan omdat het een ultiem momentje van ontspanning is, heerlijk!”

Prijs-kwaliteit zit zeer goed. Ik ga altijd op zoek naar originele en unieke cadeautjes en dan zou ik zeker opnieuw voor deze geschenkset kiezen! Je hebt een heel mooi (verpakt) cadeau, voor een zeer goed betaalbare prijs. Ideaal dus bij elke gelegenheid.

https://www.klaverhand.be/product-category/badgeschenken/bomb-cosmetics/geschenkset/

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 4 =