Drinken met stijl

Tuitbeker - play

De allernieuwste eco-bamboe bekers met siliconen tuit zien er geweldig vrolijk en handig uit! De bekers maken deel uit van de collectie van het merk Bora, van de hand van Deborah van de Leijgraaf. In haar gezellige schuurtje ontstaan haar ideeën en werkt ze met veel nauwkeurigheid alles uit.
Al haar producten matchen met elkaar, wat het nog leuker maakt!

Tuitbeker 3 683x1024 1 klaverHand

Tijd om de tuitbekers eens onder de loep te nemen! We vonden een ideaal testkoppel. We geven ze graag het woord:

Wij zijn Nathan & Fien, de ouders van de energieke Juliette en een tweede kleintje dat op komst is. Eén van onze krachten als koppel (en vaak ook ons discussiepunt) is dat we op een hele verschillende manier naar producten kijken.
Fien vindt het design, materiaal en kwaliteit heel belangrijk terwijl Nathan dé gadget man is. Hoe functioneler, hoe leuker!

Wij hebben de bamboe beker met tuit van het Nederlandse merk Bora uitgetest. Juliette koos voor de Go out and play versie met een mosterdkleurige tuit.

Tuitbeker 4 683x1024 1 klaverHand

We hebben eerder al negatieve ervaringen gehad met tuitjes van een ander merk. Deze waren allebei na tweemaal gebruiken gescheurd. We waren dus op zoek naar een degelijk tuitje dat tegen een stootje kan.

De tekeningen van de tekenaarster Deborah vinden we er allebei heel leuk en schattig uitzien. Ze zijn speels maar toch ook niet te schreeuwerig.

Tuitbeker 7 683x1024 1 klaverHand

Het siliconen tuitje kan je ook gebruiken op andere glazen of bekers. Gemakkelijk om mee te nemen in de luiertas voor onderweg of bijvoorbeeld op restaurant.

“Yay voor producten die gewoon in de vaatwasser mogen. Zo handig!”

Het feit dat de beker uit bamboe bestaat vinden we echt een pluspunt. We proberen bewuster om te gaan met wat we kopen en trachten dan ook plastiek of wegwerp te vermijden. De prijs-kwaliteit is ook zeer goed.

Tuitbeker 5 683x1024 1 klaverHand

Het siliconen tuitje is zo stevig dat het soms wat moeilijker is om het tuitje van de beker te halen zonder te morsen. Maar hierdoor zal Juliette het er zelf ook nooit kunnen aftrekken dus zullen wij als ouders de enige smossers zijn.

We zouden de tuitbeker van Bora zeker aanraden. In vergelijking tot onze mindere ervaring met een ander tuitje zijn we van dit product zeer blij.

En dan nog even een opmerking van Deborah van de Leijgraaf zelf:
De tuiten zijn lekvrij, maar als een kindje de beker omkeert en de tuit op de tafel duwt of er in knijpt kunnen er wat druppeltjes uit komen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de volledige collectie van Bora?
We raden je o.a. ook de super mooie boekjes voor de allerkleinsten aan. Prachtig uitgewerkte tekeningen die erg herkenbaar zijn voor kinderen.

Collectie kinderboeken: https://www.klaverhand.be/product-category/baby-kind/boeken/
Bekers en siliconen rietjes: https://www.klaverhand.be/product-category/onderweg/bamboe-bekers/
Stickervellen & inpakpapier: https://www.klaverhand.be/product-category/feestje/

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + acht =