Een betaalbaar kerstcadeau van €10

Een betaalbaar kerstcadeau

Een kerstcadeau van €10? Niet zo’n makkelijke opgave hé. Of toch?

Heel vaak is dit het budget dat gebruikt wordt tijdens de feestdagen! Denk maar aan collega’s die namen trekken om een kleinigheidje aan elkaar te geven. Maar er zijn ook heel wat (grote) families die (iedereen) een kerstgeschenkje willen geven & hiervoor geen fortuinen uitgeven.

Voor diegene die me al een tijdje volgen, weten dat ik grote fan ben van kleinigheidjes, van hebbedingetjes. In mijn zoektocht naar leuke & unieke cadeautjes hou ik er steeds rekening mee dat ze bruikbaar én betaalbaar zijn. Want neen, een (kerst)cadeau hoeft niet steeds duur – duurder – duurst te zijn. Een geschenk geef je recht uit het hart, dat is wat telt.

Dus in deze blog geef ik je wat cadeautips tot €10! Stuk voor stuk leuk om te geven, maar zéker ook om te krijgen. Als je op het linkje onderaan de foto’s drukt, kom je automatisch op de webshop terecht.

Een kerstcadeautje voor de kids

Cadeautjes bij Kerst… Het hoort er sowieso bij voor een kind! Weet jij nog hoe spannend het was om een kadootje uit te pakken? Als kind ging ik soms al eens met het ingepakte doosje schudden, er aan voelen & zelfs aan ruiken. Wat een tijd!
En ik weet nog dat ik liever veel kleine geschenkjes kreeg i.p.v. één groot. Tja, zo zijn kinderen hé.

Maar dus, hierbij wat kadotips tot €10:

Een kerstcadeautje voor haar

Een kleinigheidje voor je lieve collega? Of misschien geeft jouw kindje wel graag een hebbedingetje aan meter, oma of mama. Het hoeft niet groot te zijn, maar wel leuk & vooral bruikbaar. En dat is soms echt een zoektocht met een lager budget. Want je vindt vaak wel prullaria voor een laag bedrag, maar is de ontvanger daar écht iets mee? Soms, vaak niet.

Ik heb er ondertussen een sport van gemaakt om pareltjes te zoeken voor een laag budget. Toffe, bruikbare cadeautjes… Ik kan daar echt blij van worden!

Hieronder vind je cadeautips voor een budget tot €10.

Een kerstcadeautje voor hem

Geef maar toe! Hier was je op aan het wachten hé. Een tof, bruikbaar & betaalbaar geschenk voor mannen… Dat is absoluut DE moeilijkste opgave. Want een cadeau voor mannen is sowieso al moeilijk, laat staan dat het budget niet te hoog mag zijn. Want wat geef je zoal aan peter, opa, papa,…?

Meteen dacht ik aan de geschenk set ‘Maak je wijn speciaal‘. Maar helaas past deze, met een aankoopbedrag van €17,50, niet binnen het budget dat ik voor ogen heb.

Maar kom op, er zijn nog heel wat bruikbare cadeautjes die wél binnen het budget passen. Dus ik ben op zoek gegaan voor jou & heb leuke tips verzameld! Al moet ik wel toegeven dat ik het budget bij 2 producten toch heb opgetrokken tot €15 (het koffiekoffertje & de thee gift box).

Voilà, klus geklaard. Ik sta er zelf versteld van! Het zijn allemaal super fijne cadeautjes voor een laag bedrag. Ja, ik blijf het herhalen: een cadeau is pas van waarde als je het met je hart geeft. En ik ben ervan overtuigd dat de bovenstaande geschenken niet in de kast belanden, maar dat de ontvanger hier écht iets mee is.

Liefs,
Julie

Ps: wil je meer ideetjes? Of mag het budget toch iets meer zijn? Snuister gerust op de webshop: klik hier! En vergeet vooral niet: veel Kerst-shop-plezier.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + drie =