Metoo-zeteltje

zeteltje3 1 klaverHand

Er is steeds heel wat vraag rond de kwaliteit en veiligheid van het Metoo-zeteltje. Logisch, want het merk Metoo is nog niet zo bekend in België.
Linsey, mama van een dochtertje (1j.), deelt graag haar bevindingen over het zalmroze Metoo-zeteltje.

“Ik zocht al een tijdje een leuk zeteltje voor de dochter om aan het salontafel te zitten of om tv te kijken zonder in de grote zetel te moeten.”

zeteltje2 768x1024 1 klaverHand

De meeste kinderzeteltjes zijn de typisch voorgevormde zeteltjes, met telkens een ander hoesje over.
Dit zeteltje is een super schattig konijntje dat er erg comfortabel uitziet. Ondanks hij niet voorgevormd is, is hij toch erg stevig en de kwaliteit is super.
De onderkant is antislip, wat je ook echt wel nodig hebt! Ook zijn de stof en stiksels erg mooi afgewerkt.

“Het is een veilig zeteltje dat hier absoluut nog niet achterover is gevallen.”
Dochter is soms nogal actief: heen en weer, naar voor en achter schommelen, klimmen, noem maar op! Ze is er nog niet mee gevallen terwijl ze zelf soms nog wat onstabiel is.

zeteltje1 505x1024 1 klaverHand

“Het is voor mij een 2 in 1 zetel, lekker comfortabel om in te zitten en super leuk om mee te knuffelen. Het feit dat je hem ook nog eens kan personaliseren vind ik geweldig!”

Het is super leuk dat het eens iets anders is dan de typische zeteltjes. Dit is een uniek zeteltje waarop je ook een naam op het oor kan laten zetten (wat trouwens heel professioneel gedaan wordt; het is geen plastieken structuur, maar een zacht stofje dat er perfect bij past).

zeteltje5 537x1024 1 klaverHand

Wat wel een minpuntje is, is dat het zeteltje in zijn geheel de wasmachine in moet. Ik heb nog geluk dat er nog niets ergs is in gemorst (zeg nooit nooit) maar als dit gebeurt, ga ik hem hoogstwaarschijnlijk met de hand wassen. Mijn dochtertje heeft al wel wat water gemorst en wat wel een voordeel was, is dat de stof parelde (dus niet snel introk).

Ook vind ik het zijn prijs waard, zeker omdat ik het gezichtje van mijn dochter zag toen we deze voor haar uitpakte. Zij houdt enorm veel van zachte knuffels, zoals haar Metoo-pop, en ging direct met haar gezichtje erin om te knuffelen.

zeteltje3 1 1019x1024 1 klaverHand

Kortom, het is een ideale knuffelzetel waar ze lekker comfortabel kunnen inzitten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of hij wel veilig genoeg is.
“Ik heb hem zelfs ook al voor mijn nichtje gekocht.”
(Natuurlijk is het aan te raden om altijd in de buurt te blijven, want ze zou via het zeteltje in de grote zetel kunnen klimmen en hier kan ze nog niet zonder gevaren uit. ????)

zeteltje4 537x1024 1 klaverHand

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =