Body Bar Oceaan
voor mannen – 100 gram

 8,95

Stap onder de douche en geniet van het warme water & pak je body bar erbij!

Nu zijn er verschillende manieren om je body bar te gebruiken. Je kunt hem tussen je handen wrijven en de zeep met je handen verspreiden over je lichaam. Een andere optie is om meteen met de body bar over je huid heen te gaan of de bar op een washandje te wrijven. Wat je fijn vindt is afhankelijk per persoon, dus probeer het vooral even uit!

De derde manier om je body bar te gebruiken, en wat ook meteen de meest duurzame wijze is, is met gebruik van een zeepzakje. Hier stop je je body bar in en je gebruikt het zeepzakje inclusief body blok om je in te zepen. Het zeepzakje zorgt voor een fijne scrub en creëert op een natuurlijke manier schuim waardoor je zeep bespaart. Het zeepzakje is gemaakt van hennep, wat het ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar maakt!

Extra info:

  • Geheel plasticvrij
  • Dierproefvrij & Vegan
  • Palmolievrij
  • Handgemaakt in Europa
  • Eén body bar gaat net zo lang mee als drie flessen douchegel doordat hij veel minder water bevat

Tip: We raden aan om de body bar op een droge plek te bewaren. Zodra hij nat wordt, kan deze zeep afgeven zonder dat je hem gebruikt. Daarnaast passen de body bars ideaal op een zeephouder. Hier loopt het water doorheen waardoor je body bar ook droger blijft!

Op voorraad

Koop dit product en verdien 8 geurpunten