Glasreiniger
Klaeny

 9,50

Met de glasreiniger van Klaeny krijg je eindelijk weer helder zicht en kun je ramen en spiegels streeploos reinigen.

Met deze glasspray verklaar je niet alleen de oorlog aan plastic wegwerpflessen, maar ontzie je ook het milieu, want de reinigingstabs zijn:
– biologisch afbreekbaar
– zonder microplastic

De set bevat:

  • 1x 100% gerecyclede plastic fles (inhoud 500 ml)
  • 2x glasreiniger in tabletvorm met 4g per tab

Door de fles telkens weer met kraanwater te vullen en 1 tab toe te voegen, kan je de fles steeds opnieuw gebruiken. Zo bespaar je plastic afval en ook CO2, die vrijkomt bij het transport van conventionele schoonmaakmiddelen.
Op deze manier kunnen we samen de wereld een beetje beter maken!

Tip: deze glasreiniger bevat geen agressieve alcohol (alcohol zorgt ervoor dat de vloeistof zeer snel verdampt en de ruiten snel drogen).
Om geen strepen te maken, moet je de reiniger op de ruit sprayen én op een natte doek/spons. Wrijf het vuil met de natte doek/spons van de ruit. Nadien maak je de ruit weer streeploos schoon d.m.v. een raamwisser of droge doek.

Ingrediënten:
De klaentabs zijn vegan, milieuvriendelijk en zonder bewaarmiddelen.

*Citroenzuur:
Verwijdert vuil en kalk en ontziet moeiteloos alle materialen. Daarnaast is het ook verantwoordelijk voor de pH-waarden regulering en onthardt het kraanwater.

*Anionische oppervlakte-actieve stoffen:
Het zijn de “wasactieve” stoffen in de klæntabs, die niet veel hoeven te schuimen om schoon te maken zonder resten achter te laten. Natuurlijk zijn de anionische oppervlakte-actieve stoffen biologisch afbreekbaar.

*Natriumcarbonaat:
Zorgt ervoor dat de klæntabs snel en gemakkelijk oplossen in leidingwater.

*Kleurstof:
Dankzij natuurlijke voedingskleurstoffen herken je onze verschillende reinigingsmiddelen op het eerste gezicht. De kleurstof heeft geen invloed op de reinigingskracht en laat geen resten achter.

*Geuren:
Met de allergeenvrije geur van Aloë Vera ruikt je huis na het schoonmaken verfrissend aangenaam. Sterk in reiniging, maar zacht van geur!

=> Klik hier om onze blog te lezen!

Op voorraad

Koop dit product en verdien 9 geurpunten