Home blend
Cough & Sniffs 10 ml

Verdien 14 geurpunten

 14,50

Home blend – Cough & Sniffs – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te verdampen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Cough & Sniffs is een blend die je kunt gebruiken bij griep en verkoudheid. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de weerstand te verhogen en je te beschermen tegen virussen en ziektekiemen. Het is dus aan te raden om deze olie preventief te gebruiken. Ben je al ziek? Dan helpt het je ook om sneller weer beter te worden.
De olie mag je nooit onverdund op de huid gebruiken. Om extra gebruik te maken van de kwaliteiten van de etherische oliën kun je wel een druppeltje olie op een wattenschijfje doen en dat bij je in bed leggen.

Hoe gebruik je de blend?
Etherische oliën kan je door de lucht verspreiden d.m.v. verdamping. Ik raad je aan om de heerlijke geur te verspreiden d.m.v. koude diffusie. Hierbij wordt de etherische olie niet verhit. Als je kiest voor een elektrische aroma diffuser die werkt met ultrasoon geluid, zal de olie door trilling of vibratie door de ruimte worden verspreid. Bijkomend voordeel is dat de lucht meteen wordt bevochtigd.

Hoeveel druppels gebruik je?
Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Hoe groter de ruimte, hoe meer etherische olie je kunt gebruiken. Ik adviseer om te starten met 2-3 druppels olie per 100 ml water. Nadien zal je zelf aanvoelen of de dosering meer moet zijn. Ook de ventilatie van de ruimte is van belang om de hoeveelheid olie te bepalen. Bij een goede ventilatie, kun je meer druppels gebruiken.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de diffuser niet continu aan te zetten. Werk bijvoorbeeld telkens met een interval van 1 uur.

INGREDIËNTEN: Kruidnagel, Citroen, Eucalyptus, Kaneel en Rozemarijn.
De olie is 100% natuurzuiver.

Op voorraad