Home blend
Love & Lovely 10 ml

 14,50

Home blend – Love & Lovely – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te verdampen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Love & Lovely is een blend om meer liefde en harmonie te creëren of te benadrukken in huis. Wanneer er veel spanningen zijn binnen de relatie of het gezin, zorgt deze etherische olie ervoor dat iedereen zijn hart weer kan openen. Geef elkaar weer de ruimte, respecteer de ander en voel vooral de liefde voor elkaar. Ook is het een fijne geur voor (geïrriteerde) pubers in huis.

Hoe gebruik je de blend?
Etherische oliën kan je door de lucht verspreiden d.m.v. verdamping. Ik raad je aan om de heerlijke geur te verspreiden d.m.v. koude diffusie. Hierbij wordt de etherische olie niet verhit. Als je kiest voor een elektrische aroma diffuser die werkt met ultrasoon geluid, zal de olie door trilling of vibratie door de ruimte worden verspreid. Bijkomend voordeel is dat de lucht meteen wordt bevochtigd.

Hoeveel druppels gebruik je?
Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Hoe groter de ruimte, hoe meer etherische olie je kunt gebruiken. Ik adviseer om te starten met 2-3 druppels olie per 100 ml water. Nadien zal je zelf aanvoelen of de dosering meer moet zijn. Ook de ventilatie van de ruimte is van belang om de hoeveelheid olie te bepalen. Bij een goede ventilatie, kun je meer druppels gebruiken.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de diffuser niet continu aan te zetten. Werk bijvoorbeeld telkens met een interval van 1 uur.

INGREDIËNTEN: Lavendel, Lavendin, Patchouli, Ylang Ylang, Lavendel Salie, Benzoë en Mandarijn.
De olie is 100% natuurzuiver.

Slechts 1 resterend op voorraad

Koop dit product en verdien 14 geurpunten