Ik ben blij dat je er bent!

Een geschenkje geven & krijgen is altijd leuk, maar ik ga een stapje verder! Ik zorg ervoor dat jouw cadeau ook later herinnerd zal worden.

Nieuwe dingen maken, nieuwe ideetjes hebben, nieuwe producten zoeken,… Daarvan word ik instant gelukkig. Als kleine meid was ik al een prullemie! Ik kon me uren bezig houden met ‘juweeltjes’ maken & ik maakte voor Jan & alleman cadeautjes. Ik weet nog dat ik mijn grootmoeder een ketting gaf met afgeknipte stukjes van een rietje aan een koordje… Voor mij was het van grote waarde! 
Tot op vandaag vind ik het geweldig om voor iedereen cadeautjes uit te zoeken en te maken. Weliswaar professioneler, maar toch… Het idee blijft hetzelfde: voor mij is het van grote waarde! ♡ Het is mijn doel om een blijvende herinnering te geven.

Later ondervond ik dat dit ook kan met niet gepersonaliseerde producten en hebbedingetjes. Dit omdat ik steeds op zoek ga naar unieke & nieuwe merken, die nog niet of nauwelijks gekend zijn in België. Ook houd ik er steeds rekening mee dat de producten bruikbaar én betaalbaar zijn.

Hoi iedereen!
Mijn naam is Julie, geboren in 1988 en mama van 2. Ik ben een echte huismus, een familiemens.

Toen ik met KlaverHand begon, was ik een echt groentje in het ondernemen. Enfin, ondernemen… Wat is dat? Ik doe alles met mijn buikgevoel. Dat is vaak mijn grootste troef.

In 2008 studeerde ik af als maatschappelijk assistente. Er volgde een loopbaan van 5 jaar in een ziekenhuis & van 6 jaar als kinderbegeleider.

Maar ik miste telkens iets! Mijn creatieve brein draait dag & nacht op volle toeren en nu pas heb ik het gevoel dat ik volledig los kan gaan. Ik vind het prachtig dat er telkens bijzondere geschenkjes uit mijn handen mogen komen. Ook vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar unieke producten die in België nog niet of nauwelijks gekend zijn.

Ik houd van Italië, het Gardameer. Het is een plek waar ik mijn hart verloren ben. Met een goed boek aan het meer liggen of gezellig kuieren door de smalle & authentieke straatjes, zalig.

Al heel mijn leven ben ik iemand met te weinig geduld, wat eigenzinnig & koppig. Alles moet vooruit gaan, mijn gaspedaal duw ik maar zelden in. Ik probeer telkens alles uit het leven te halen.

Gegroet allen,
Ik ben Jan, geboren in 1981 en (speel)papa van Stef & Mila.

Technische snufjes… Dat is mijn ding! En uiteraard horen daar ook technologische gadgets bij. Ook dingen zelf maken & testen vind ik geweldig om te doen.

Mijn interesse in IT is een must in mijn dagelijkse job als projectmanager. Maar naast mijn daguren voor een baas, kan ik mijn IT-skills ook goed gebruiken voor KlaverHand. Zo heb ik deze webshop zelf gebouwd & ga ik steeds op zoek naar een oplossing als Julie ‘weer’ een zot technologisch idee heeft.

Ik sta niet graag in de spotlights. Laat me mijn ding maar doen achter de schermen met alle administratie & techniek. Daar ben ik goed in!

Ook ik houd van Italië, mijn tweede thuis. Ik kan er helemaal tot rust komen met een lekkere “coupe fragola”.