We zijn blij dat je er bent!

Een geschenkje geven & krijgen is altijd leuk, maar wij gaan een stapje verder! We zorgen ervoor dat jouw cadeau ook later herinnerd zal worden.

Julie kreeg bij haar eerste communie gepersonaliseerde oorbelletjes dat ze haar hele leven al bewaard. “Het gaf zo’n fijn gevoel dat iemand moeite had gedaan om iets speciaal en uniek voor mij te maken, ik was overweldigd. Het kwam recht uit het hart.”

Dat is het gevoel dat we anderen ook willen bezorgen met onze unieke geschenken. Het is ons doel dat onze producten een blijvende herinnering zijn.
We hebben ondervonden dat dit ook bij niet gepersonaliseerde producten kan. Dit omdat we steeds op zoek zijn naar unieke & nieuwe merken, die nog niet of nauwelijks gekend zijn in België. Door vast te houden aan dit concept onderscheiden we ons van anderen.

Hoi iedereen!
Mijn naam is Julie, geboren in 1988 en mama van 2. Ik ben een echte huismus, een familiemens.

Toen ik met KlaverHand begon, was ik een echt groentje in het ondernemen. Enfin, ondernemen… Wat is dat? Ik doe alles met mijn buikgevoel. Dat is vaak mijn grootste troef.

In 2008 studeerde ik af als maatschappelijk assistente. Er volgende een loopbaan van 5 jaar in een ziekenhuis & van 6 jaar als kinderbegeleider.

Maar ik miste telkens iets! Mijn creatieve brein draait dag & nacht op volle toeren en nu pas heb ik het gevoel dat ik volledig los kan gaan. Ik vind het prachtig dat er telkens bijzondere geschenkjes uit mijn handen mogen komen. Ook vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar unieke producten die in België nog niet of nauwelijks gekend zijn.

Ik houd van Italië, het Gardameer. Het is een plek waar ik mijn hart verloren ben. Met een goed boek aan het meer liggen of gezellig kuieren door de smalle & authentieke straatjes, zalig.

Al heel mijn leven ben ik iemand met te weinig geduld, wat eigenzinnig & koppig. Alles moet vooruit gaan, mijn gaspedaal duw ik maar zelden in. Ik probeer telkens alles uit het leven te halen.