PowAir Gel geurverwijderaar
Tropical Breeze 400 gr

 10,00

PowAir Gel geurverwijderaar zorgt voor permanente neutralisatie voor nare luchtjes in middelgrote ruimtes d.m.v. natuurlijke verdamping van essentiële oliën.

Hangt er constant een onprettige geur in je woonkamer, keuken, badkamer, op zolder of in je garage? Ruik je een muffe geur in ruimtes die meestal afgesloten zijn, zoals bijvoorbeeld een caravan of kelder? Zet PowAir Gel open neer in de ruimte. De gel is ook effectief in rookruimtes of dierenverblijven.

Hoe werkt het?

  • De gel is een krachtige geurverwijderaar. We adviseren om na het verwijderen van het deksel eerst een gaatje te prikken in de beschermfolie van het potje. Afhankelijk van de intensiteit van de stank kun je ervoor kiezen om er één of meerdere gaatjes bij te prikken. Is dat niet voldoende, verwijder dan de beschermfolie van het potje in zijn geheel (zie onderaan een filmpje).
  • Je kan ook een kleine hoeveelheid gel op een schaaltje in de ruimte plaatsen. Nog steeds last van een nare geur? Voeg wat extra gel toe aan het schaaltje. Vind je de geur van PowAir te sterk? Gebruik dan een kleinere hoeveelheid.
  • PowAir Gel werkt 60 tot 90 dagen lang. De duur van het effect is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, tocht en de luchtvochtigheid in de ruimte.
  • Werkt in middelgrote ruimtes tot ongeveer 160 m²

PowAir gel geurverwijderaar bevat geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen en is dus veilig voor mens en natuur.
Geur: Tropical Breeze
Inhoud: 400 gr

Op voorraad

Koop dit product en verdien 10 geurpunten