Roomspray
Focus & Boost 50 ml

 15,50

Roomspray – Focus & Boost – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Focus & Boost is een verfrissende geur die je weer oppept en zorgt voor meer focus. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om je geestelijk alerter te maken. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken tijdens het studeren, een lange werkdag of om auto te rijden. Het zal je ook een boost geven na een vermoeide dag.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Rozemarijn, Petitgrain, Laurier, Lavendin Ardèche
De olie is 100% natuurzuiver.

Uitverkocht