Roomspray
Love & Lovely 50 ml

 15,50

Roomspray – Love & Lovely – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Love & Lovely is een blend om meer liefde en harmonie te creëren of te benadrukken in huis. Wanneer er veel spanningen zijn binnen de relatie of het gezin, zorgt deze etherische olie ervoor dat iedereen zijn hart weer kan openen. Geef elkaar weer de ruimte, respecteer de ander en voel vooral de liefde voor elkaar. Ook is het een fijne geur voor (geïrriteerde) pubers in huis.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Lavendel, Lavendin, Patchouli, Ylang Ylang, Lavendel Salie, Benzoë en Mandarijn.
De olie is 100% natuurzuiver.

Op voorraad

Koop dit product en verdien 15 geurpunten