Roomspray
Relax & Cozy 50 ml

 15,50

Roomspray – Relax & Cozy – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Relax & Cozy is een blend die zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. Heerlijk om thuis te gebruiken na een lange en drukke dag. Lekker relaxen in de zetel, heerlijk ontspannen. De blend is zo zoet en diep dat je je kunt onderdompelen in rust, ontspanning en gezelligheid. Zo kan je de afgelopen dag van je laten afglijden.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Bergamot Reggio, Jasmijn en Vanille.
De olie is 100% natuurzuiver.

Op voorraad

Koop dit product en verdien 15 geurpunten