Roomspray
Summer & Joy 50 ml

 15,50

Roomspray – Summer & Joy – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Summer & Joy is een frisse blend die je vrolijk & blij maakt. Haal de zon en de zomer naar binnen. Een super vrolijk makende blend die je kunt gebruiken als je behoefte hebt aan een beetje zon en vrolijkheid. Maar als je last hebt van de winterblues is deze blend helemaal een goede keuze.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Petitgrain, Citroen, Lavendel en Bergamot Reggio.
De olie is 100% natuurzuiver.

Slechts 1 resterend op voorraad

Koop dit product en verdien 15 geurpunten