Roomspray
Time & Seasons 50 ml

 15,50

Roomspray – Time & Seasons – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Time & Seasons is een frisse en kruidige geur dat een frisse wind door je huis geeft. Tegelijkertijd geeft het ook een warm en geborgen gevoel door de Kaneel. Het is een geur die je vrolijk maakt, verfrist en verwarmt. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een fijne blend is om dagelijks te vernevelen in je huis.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Groene Citroen, Lavendel Salie, Kaneel en Rozemarijn.
De olie is 100% natuurzuiver.

Slechts 1 resterend op voorraad

Koop dit product en verdien 15 geurpunten