Siliconen slab
verschillende kleuren

 6,50

Deze siliconen slab met opvanggootje is super handig.

Kruimels en andere etensresten komen hierdoor veel minder op de grond en op de kleren van je kleintje terecht. Met deze mooie slabbetjes voorkom je een heleboel geknoei.

Naast de unieke vorm die het eten en drinken opvangt zijn ze ook nog eens waterdicht. Ze lekken dus niet door op kleding. Ook onderweg zijn de siliconen slabbetjes ideaal, ze zijn makkelijk op te rollen waardoor ze in elke tas passen. Ben je onderweg en is er nergens een plek om het slabbetje schoon te maken? Geen probleem; je rolt ‘m op met het opvangbakje naar binnen waardoor je tas gewoon schoon blijft.

Je maakt de slab heel gemakkelijk schoon door ze met de hand af te wassen of onder de kraan te spoelen, maar het mag ook in de vaatwasser. Praktisch en hygiënisch schoon! De slabbetjes zijn gemaakt van hoogwaardig silicone dat bestand is tegen de meeste vlekken. Ze blijven mooi en kleurvast, hoe vaak je ze ook afwast.

Ze zijn 26 cm hoog en 21 cm breed en verstelbaar in de hals. Doordat de slabbetjes verstelbaar zijn gaan ze jarenlang mee, een duurzame keuze dus! Daarnaast zijn ze gemaakt van 100% voedselveilig materiaal.

Je kan ze gebruiken vanaf 4 maanden tot 2 jaar of ouder.

Combineer de slab met een bijpassend eetsetje: klik hier