Wasparfum 4 scaled Klaverhand

Info over wasparfum

Wat is wasparfum?

Geconcentreerde wasparfum is een geurtoevoeging voor je was. De geur die het op de kledingstukken achterlaat, is aanhoudend.
Het is geschikt voor alle soorten textiel, en kan zowel met de hand als met de wasmachine worden gebruikt.

De intensiteit van het parfum kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product.

Wasparfum is dus geen wasverzachter & ook geen wasmiddel. Wasverzachter heeft als functie om je wasgoed zacht te maken en wasmiddel om textiel schoon te maken.
Wasparfum zorgt er dan weer voor dat kledij, handdoeken, bedlinnen,… dagenlang heerlijk ruiken.

Kortom: het is een compleet nieuwe wasbeleving!

Hoe moet ik wasparfum gebruiken?

Wasparfum is een geconcentreerd product, dus je hoeft zeker niet teveel te gebruiken. We adviseren een dosering van 20 ml, maar je kan dit naar wens verlagen of verhogen.

Voor gebruik in de wasmachine doseer je de wasparfum in het bakje van de wasverzachter, zo gaat het mee met de laatste spoelbeurt. Je kan naast wasparfum nog wasverzachter gebruiken, maar dat hoeft niet.
Als je voor wasverzachter kiest, kan je best een neutraal geurende nemen zodat de verschillende geuren niet mengen. Je vindt een neutraal geurende wasverzachter op de webshop.

Heb je een wasmachine met automatische dosering? Dan meng je de geurloze wasverzachter samen met wasparfum in het doseersysteem. Doseertip: gebruik per 45 ml wasverzachter, 20 ml wasparfum.

Ook kan je wasparfum gebruiken bij een handwasje. Doseer dan max. 20 ml wasparfum per 5 liter water.

bekijk onze producten

best verkocht

nieuwste producten

Blogpost