Winter wonderland wasparfum Giftbox 5 geuren

 14,95

Ontdek de betovering van de winterse magie met deze exclusieve Winter Wonderland Wasparfum Giftbox. Het is een onvergetelijk geschenk voor de feestdagen.

Met vijf heerlijke geuren om uit te kiezen, waaronder Let it Snow, Patchouli, Jolly Holly, Fairytale, en Letters to Santa, biedt deze limited edition collectie een geurige winterse wasbeleving.

Deze prachtig samengestelde giftbox is de perfecte manier om jezelf, vrienden en familie te verwennen tijdens de feestdagen. Elk flesje wasparfum bevat een unieke, met zorg samengestelde geur die je wasgoed omtovert tot een winterse ervaring.

De geconcentreerde parfum is geschikt voor alle soorten textiel, en kan zowel met de hand als met de wasmachine worden gebruikt. De geur die het op de kledingstukken achterlaat, is aanhoudend. De intensiteit kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product.

We adviseren te starten met een dosering van 10ml. Je kan de geur naar wens verlagen of verhogen tot 20ml.

Voor gebruik in de wasmachine doseer je de parfum in het bakje van de wasverzachter, zo gaat het mee met de laatste spoelbeurt. Je kan naast de parfum nog wasverzachter gebruiken, maar dan kies je best voor een geurloze wasverzachter.

Op voorraad

Koop dit product en verdien 14 geurpunten