Witte biologische alcoholazijn
12% – 1L

 3,80

Deze witte biologische schoonmaakazijn met een hoog zuurpercentage van 12% is een krachtige en natuurlijke schoonmaakoplossing. Het wordt geproduceerd uit biologisch geteelde grondstoffen en door het zuurgehalte is het zeer effectief voor het verwijderen van kalkaanslag, vet, vuil en hardnekkige vlekken.

De azijn is vrij van synthetische chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor schoonmaakklussen in huis. Het kan worden gebruikt voor het ontkalken van apparaten, het reinigen van oppervlakken, het verwijderen van roest en zelfs voor het inmaken van groenten. Het is uitermate geschikt om op een effectieve en natuurlijke manier je huis schoon te maken en te desinfecteren.

! Deze versie witte azijn is meer geconcentreerd dan natuurazijn. Hij heeft een zuurtegraad van 12% waardoor de ontkalkings-, ontvettings- en reinigingskracht wordt versterkt.

Niet gebruiken op marmer, natuursteen, hout, aluminium, gietijzer, poreuze gesteenten, glas met speciale coating en geverfde oppervlakken.

Op voorraad

Koop dit product en verdien 3 geurpunten