Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMING

KlaverHand BV
Vestigingsadres: Jan Frans Gellyncklaan 110, 2540 Hove
E-mailadres: info@klaverhand.be
Ondernemingsnummer: 0760.505.536
BTW nummer: BE0760505536

Artikel 2 : ALGEMEEN

De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door KlaverHand geleverd/gemaakt worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3 : HET AANBOD

Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De door ons gebruikte afbeeldingen, zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. U kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden KlaverHand niet.

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE

Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop (www.klaverhand.be).

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.

In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.

Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen.

Artikel 5 : DE PRIJS

De verkoopsprijzen op de webshop worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendingskosten. KlaverHand BV heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

KlaverHand BV hanteert geen minimum bestelbedrag.

Artikel 6 : BETALINGEN

U kan betalen via onze beveiligde online betaalomgeving (Mollie).

De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte en vermelde betaalgegevens aan KlaverHand BV te melden. Klaverhand BV is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die het gevolg is van onjuistheden in verstrekte betaalgegevens. 

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. 

Indien artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wordt dit per mail aan u gemeld.

Levertijd:

Staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen worden als aanwijzing gegeven. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzending en leveringsvoorwaarden:

Wij verzenden enkel naar België en Nederland met PostNL.

Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten.

° Verzending binnen België: €6,5
° Verzending naar Nederland: €8

Van zodra jouw pakket een eerste scan heeft gekregen in het sorteercentrum, ontvang je een track & trace via jouw opgegeven e-mailadres (controleer ook de spam-folder). Via deze code is je bestelling volgbaar. Indien je niet thuis bent, kan het pakket geleverd worden bij de buren of in een PostNL-punt.
Controleer zelf regelmatig de track & trace om te zien waar je pakket zich bevindt.

Komt jouw pakket retour omwille van het niet afhalen in een PostNL-punt of omwille van een foutief of onbereikbaar doorgegeven leveringsadres?
Dan zijn de retourkosten van €5 voor rekening van de koper. Uiteraard kunnen we het pakket opnieuw verzenden mits ook de verzendkosten terug in rekening te brengen. Je kan er ook voor kiezen om de bestelling te annuleren, dan zullen we de aankoopprijs van de producten verminderen met de retourkost van €5 en het resterend bedrag terugbetalen. De verzendkosten worden niet terugbetaald.
Opgelet: een pakket blijft 7 dagen liggen bij een PostNL-locatie, nadien wordt het retour gestuurd.

De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet.

In geval van niet-levering, vragen we een document in te vullen en ondertekend terug te sturen. Enkel hiermee kunnen we een dossier bij de koerierdienst opstarten. Nadat het dossier wordt afgerond, kunnen we pas het aankoopbedrag terugbetalen of wordt het pakket opnieuw verzonden zonder meerkost.

Bij schade aan de geleverde goederen moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden.

Afhalen:

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling af te halen op volgend adres:
Dagbladhandel Punt Komma
Kapelstraat 79
2540 Hove

Afhaaluren Punt Komma:
Van maandag t.e.m. zaterdag: 6u00 – 18u00

Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor ‘afhalen in Hove’. Van zodra jouw bestelling klaar staat, sturen we je een email. Controleer ook je spamfolder, daar komen onze mailtjes graag in terecht.

De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN

KlaverHand BV ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. De eigendomsoverdracht van de goederen door Klaverhand BV geleverd, geschiedt slechts bij algehele en volledige betaling van deze goederen. Het is de klant verboden de geleverde en/of nog te leveren goederen in pand te geven, aan derden te verkopen of te vervreemden op welke wijze dan ook, zolang hij niet aan al zijn verplichtingen ten aanzien van Klaverhand BV heeft voldaan; op eerste aanmaning dienen de goederen terugbezorgd te worden.

Klaverhand BV behoudt zich het recht voor het voorrecht van onbetaalde verkopen op de door de verkoper verkochte goederen te doen gelden ten aanzien van derden, door vervulling van de daartoe door de wetgever gestelde formaliteiten. De risico-overdracht vindt plaats op het ogenblik van levering van de materialen.

We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. KlaverHand BV is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

Afbeeldingen:
Alle afbeeldingen; foto’s, ontwerpen, kleurstalen, etc. op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van je beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben. Dergelijke afwijkingen kunnen door de klant nooit worden ingeroepen als grond voor schadevergoeding.

Artikel 9 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

KlaverHand BV doet er alles aan om een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren. Je kunt altijd de bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan de kwaliteit van het product of een foutieve levering, dit binnen de 14 dagen te rekenen vanaf de dag na levering van het product. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Bij cadeaubonnen komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen.

Lees zeker ons terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via info@klaverhand.be. Gelieve ons dit te melden binnen de 14 dagen te rekenen vanaf de dag na levering van het product. Wij zullen hier binnen 2 werkdagen op antwoorden.

Indien de klacht een fout van onze zijde betreft, dan zullen wij het product opnieuw opsturen of terugbetalen.

Artikel 10 : PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

Artikel 11 : TOEPASSELIJK RECHT

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van KlaverHand BV is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. In geval van betwisting zijn uitsluitend de rechtbanken bevoegd van de woonplaats van de klant of de rechtbank van de plaats waar de overeenkomst wordt uitgevoerd.

DISCLAIMER

De domeinnaam KlaverHand BV, het logo en andere bestanddelen (zoals ontwerpen, foto’s en teksten) verbonden aan KlaverHand BV worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze graag reproduceert of verspreidt onder het publiek moet eerst de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vragen aan Julie Petré (bestuurder KlaverHand BV).

Algemene Voorwaarden KlaverHand BV – januari 2024.