Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMING

KlaverHand BV
Vestigingsadres: Jan Frans Gellyncklaan 110, 2540 Hove
E-mailadres: info@klaverhand.be
Ondernemingsnummer: BE0760505536

Artikel 2 : ALGEMEEN

De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door KlaverHand geleverd/gemaakt worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3 : HET AANBOD

Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De door ons gebruikte afbeeldingen, zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. U kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden KlaverHand niet.

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE

Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop (www.klaverhand.be).

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.

In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.

Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen. Indien nodig zullen wij de gemaakte ontwerpen per e-mail doorsturen ter goedkeuring.

Artikel 5 : DE PRIJS

De verkoopsprijzen op de webshop worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendingskosten. KlaverHand BV heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

KlaverHand BV hanteert geen minimum bestelbedrag.

Artikel 6 : BETALINGEN

U kan betalen via onze beveiligde online betaalomgeving (Mollie).

Ook kan u betalen via overschrijving naar onze bankrekening. In dit geval zien wij de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 3 dagen tegemoet;

KlaverHand BV
IBAN: BE22 7390 2097 6047 
BIC: KREDBEBB – KBC Bank

Met vermelding van uw naam en factuurnummer.

Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 3 dagen door KlaverHand BV ontvangen is.

De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte en vermelde betaalgegevens aan KlaverHand BV te melden.

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. 

Verzending gebeurt op maandag, woensdag en vrijdag door PostNL via MyParcel.

Indien artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wordt dit per mail aan u gemeld.

Levertijd:

staat op 2 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzending en leveringsvoorwaarden:

Wij verzenden met PostNL, enkel naar België en Nederland.

Indien u goederen in een ander land wilt laten leveren, neem dan gerust contact via info@klaverhand.be.

De bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten.

Verzending binnen België (verzekerde zending):

– Via pakketpost tot 10kg – thuislevering: €6
– GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €65 (enkel binnen België)

Verzending naar Nederland (verzekerde zending):
– Via pakketpost tot 10kg – thuislevering: €7,5

Van zodra jouw pakket een eerste scan heeft gekregen in het sorteercentrum, ontvang je een track & trace code via jouw opgegeven e-mailadres (controleer ook de spam-folder). Via deze code is je bestelling volgbaar. Indien je niet thuis bent, kan het pakket geleverd worden bij de buren OF in een PostNL-punt in de buurt. De chauffeur laat meestal géén briefje achter in de brievenbus!
Controleer dus zelf regelmatig de track & trace code om te zien waar je pakket zich bevindt.

Komt jouw pakket retour? Dan kunnen we dit opnieuw verzenden mits de verzendkosten terug in rekening te brengen. 

De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet. In geval van niet-levering betalen we het aankoopbedrag terug of wordt het pakket opnieuw verzonden zonder meerkost.

Bij schade aan de geleverde goederen moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden.

Afhalen:
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op volgend adres:

KlaverHand BV
Jan Frans Gellyncklaan 110
2540 Hove

Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen u een e-mail om een afspraak te maken om de afgewerkte producten af te halen (Afhalen in het weekend en na 18u00 is niet mogelijk). Controleer zeker ook uw spam-berichten. De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.

Let wel: wij zijn een webshop. Wij hebben géén bakstenen winkel. Het bekijken van onze artikelen is om deze reden niet mogelijk.

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN

KlaverHand BV ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. KlaverHand BV is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

Afbeeldingen:
Alle afbeeldingen; foto’s, ontwerpen, kleurstalen, etc. op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van je beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben.

Artikel 9 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

KlaverHand BV doet er alles aan om een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren. Je kunt altijd de bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan de kwaliteit van het product of een foutieve levering, dit binnen de 14 dagen na je aankoop. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Bij gepersonaliseerde producten, etenswaren & cadeaubonnen komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen.

Lees zeker ons terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via info@klaverhand.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 14 dagen na aankoop, met een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een foto. Wij zullen hier binnen 1 werkdag op antwoorden. U dient de producten niet terug te sturen, tenzij wij dit specifiek vragen in onze reactie.

Indien de klacht betreft een fout van onze zijde, dan zullen wij het product opnieuw maken en opnieuw opsturen, dit gaat over gepersonaliseerde producten. Andere producten betalen we terug & u mag het foutief geleverde product houden.
Bij een fout van onze transporteur of leveranciers, wordt er een klachtendossier bij die partij opgestart en wachten wij het resultaat daarvan af. Alle andere vormen worden per klacht afzonderlijk behandeld.

Artikel 10 : PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

Artikel 11 : TOEPASSELIJK RECHT

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van KlaverHand BV is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De rechtbank van het arrondissement van Antwerpen is exclusief bevoegd.

DISCLAIMER

De domeinnaam KlaverHand BV, het logo en andere bestanddelen (zoals ontwerpen, foto’s en teksten) verbonden aan KlaverHand BV worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze graag reproduceert of verspreidt onder het publiek moet eerst de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vragen aan Julie Petré (bestuurder KlaverHand BV).

Algemene Voorwaarden KlaverHand BV – augustus 2021.