Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending: gepersonaliseerde goederen, etenswaren, afgeprijsde artikelen en cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt verleend. Bijvoorbeeld producten met duidelijke gebruikssporen en elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

Zodra de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als de retourzending wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat de terugbetaling officieel wordt bijgeschreven op je rekening.

Om het product te retouren, moet je het product opsturen naar:
KlaverHand BV
Jan Frans Gellyncklaan 110
2540 Hove.
Je bent verantwoordelijk voor het betalen van de eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de zending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op via info@klaverhand.be voor vragen over terugbetalingen en retouren.