Verzend & afhaalinfo

Levertijd:

De levertijd staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen worden als aanwijzing gegeven. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzendkosten:

° Verzending binnen België: €6,5
° Verzending naar Nederland: €8

Van zodra jouw pakket een eerste scan heeft gekregen in het sorteercentrum, ontvang je een track & trace via jouw opgegeven e-mailadres (controleer ook de spam-folder). Via deze code is je bestelling volgbaar. Indien je niet thuis bent, kan het pakket geleverd worden bij de buren of in een PostNL-punt.
Controleer zelf regelmatig de track & trace om te zien waar je pakket zich bevindt.

Komt jouw pakket retour omwille van het niet afhalen in een PostNL-punt of omwille van een foutief of onbereikbaar doorgegeven leveringsadres?
Dan zijn de retourkosten van €5 voor rekening van de koper. Uiteraard kunnen we het pakket opnieuw verzenden mits ook de verzendkosten terug in rekening te brengen. Je kan er ook voor kiezen om de bestelling te annuleren, dan zullen we de aankoopprijs van de producten verminderen met de retourkost van €5 en het resterend bedrag terugbetalen. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

Opgelet: een pakket blijft 7 dagen liggen bij een PostNL-locatie, nadien wordt het retour gestuurd.

Wil je zelf een product retourneren?
Dan kan je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Indien we niets ontvangen, kunnen we niet overgaan tot terugbetaling.

Belangrijk weetje:
Spaar geurpunten via jouw persoonlijk account en ontvang korting of spaar voor gratis verzending. Meer lees je hier.

Afhalen:

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling af te halen op volgend adres:
Dagbladhandel Punt Komma
Kapelstraat 79
2540 Hove

Afhaaluren Punt Komma:
Van maandag t.e.m. zaterdag: 6u00 – 18u00

Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor ‘afhalen in Hove’. Van zodra jouw bestelling klaar staat, sturen we je een mail. We proberen de pakketjes binnen 3 werkdagen in het afhaalpunt te plaatsen. Controleer ook je spamfolder, daar komen onze mailtjes graag in terecht.