Verzend & afhaalinfo

Levertijd:

De levertijd staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen worden als aanwijzing gegeven. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzendkosten:

° Verzending binnen België: €6,5
° Verzending naar Nederland: €8

Van zodra jouw pakket een eerste scan heeft gekregen in het sorteercentrum, ontvang je een track & trace via jouw opgegeven e-mailadres (controleer ook de spam-folder). Via deze code is je bestelling volgbaar. Indien je niet thuis bent, kan het pakket geleverd worden bij de buren.
Controleer zelf regelmatig de track & trace om te zien waar je pakket zich bevindt.

Foutief of onbereikbaar doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Komt jouw pakket retour? Dan kunnen we dit opnieuw verzenden mits de verzendkosten terug in rekening te brengen. Ook de retourkosten (€5) zijn voor rekening van de koper. Je kunt overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Indien we niets ontvangen, kunnen we niet overgaan tot terugbetaling. Opgelet: een pakket blijft 7 dagen liggen bij een PostNL-locatie, nadien wordt het retour gestuurd.

Spaar geurpunten via jouw persoonlijk account en ontvang korting of spaar voor gratis verzending. Meer lees je hier.

Afhalen:

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling af te halen op volgend adres:
Dagbladhandel Punt Komma
Kapelstraat 79
2540 Hove

Afhaaluren Punt Komma:
Van maandag t.e.m. zaterdag: 6u00 – 18u00

Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor ‘afhalen in Hove’. Van zodra jouw bestelling klaar staat, sturen we je een mail. We proberen de pakketjes binnen 3 werkdagen in het afhaalpunt te plaatsen. Controleer ook je spamfolder, daar komen onze mailtjes graag in terecht.