Verzendinformatie

Wij verzenden met PostNL, enkel naar België en Nederland.
Indien je goederen in een ander land wilt laten leveren, neem dan contact via info@klaverhand.be

Verzendkosten:

° Verzending binnen België:

– Via pakketpost naar huis tot 10kg: €6
– Naar een afhaalpunt tot 10kg: €6
– GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €65 (enkel binnen België)

° Verzending naar Nederland:

– Via pakketpost tot 10kg – thuislevering: €7,5

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Afhalen:

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling af te halen op volgend adres:
Jan Frans Gellyncklaan 110
2540 Hove
Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen je een e-mail om een afspraak te maken om de afgewerkte producten af te halen. Controleer zeker ook de spam-berichten.

Let op: wij zijn een webshop, dus géén bakstenen winkel.

Levertijd:

Verzending gebeurt op maandag, woensdag en vrijdag met PostNL via MyParcel. Hierdoor is een levering ook mogelijk op zaterdag en kan je pakket bij de buren worden geleverd. Indien je géén burenlevering wenst, kan je dit aanklikken tijdens het bestelproces (+ €0,50). 

Onze meeste artikelen worden speciaal voor jou met de hand gemaakt. Hierdoor werken we met een levertijd. Vaak zal het product sneller geleverd worden, maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je uit te gaan van de onderstaande levertermijnen.

De levertijd staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Heeft uw bestelling spoed? Stuur ons dan eerst een bericht via het contactformulier of via onze Facebookpagina. Dan bekijken we wat mogelijk is.