We zijn blij dat je er bent!

Met ongelofelijk veel passie verdiepen we ons in geur. Dagelijks staan we ervan versteld welke impact het heeft op emoties, dromen en verlangens.

Wist je dat 80% van jouw emoties gestuurd worden door geur? Dat is gek veel en daar staan we veel te weinig bij stil. Zonde, want geur is altijd en overal aanwezig. Het onderbewuste bewust maken, dat is wat we – ongelofelijk graag – doen.

Met veel goesting nemen we je mee in ons verhaal. We helpen je met het slim inzetten van geur zodat jouw gevoel volledig juist zit. ♡

We krijgen het oprecht warm vanbinnen als we jou een nieuwe geursensatie kunnen geven. Een zalig gevoel voor jou én voor ons.

Mijn naam is Julie, geboren in 1988 en mama van 2. Ik ben een echte huismus, een familiemens.

Mijn brein draait dag & nacht op volle toeren en sinds de start van Klaverhand heb ik het gevoel dat ik volledig los kan gaan. Ik vind het prachtig om mensen bewust te maken van geur & alles wat daarmee verbonden is.

Ik houd van Italië, het Gardameer. Gezellig kuieren door de smalle & authentieke straatjes, zalig. Het is een plek waar mijn inspiratie helemaal kan stromen.

Als mensen me vragen wat mijn favoriete geur is, krijg ik keuzestress. Ik wissel regelmatig af & kies dan vaak voor zachte geuren.

Ik ben Jan, geboren in 1981 en (speel)papa van Stef & Mila.

Technische snufjes… Dat is mijn ding! Mijn IT-skills kan ik goed gebruiken voor Klaverhand. Ik zorg dat de webshop up & running is en zoek steeds naar oplossingen als Julie een zot technologisch idee heeft.

Ik sta niet graag in de spotlights. Laat me mijn ding maar doen achter de schermen met alle administratie & techniek. Daar ben ik goed in!

Nog een weetje… Mijn favoriete geur is wasparfum Sport, een frisse & tegelijkertijd warme geur.