Roomspray
Cough & Sniffs 50 ml

 15,50

Roomspray – Cough & Sniffs – is een blend van etherische oliën die speciaal is ontwikkeld om in huis of op je werk te vernevelen. Zo kan je voor ieder moment de juiste geur in een ruimte brengen.

Cough & Sniffs is een blend die je kunt gebruiken bij griep en verkoudheid. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de weerstand te verhogen en je te beschermen tegen virussen en ziektekiemen. Het is dus aan te raden om deze olie preventief te gebruiken. Ben je al ziek? Dan helpt het je ook om sneller weer beter te worden.
De olie mag je nooit onverdund op de huid gebruiken. Om extra gebruik te maken van de kwaliteiten van de etherische oliën kun je wel een druppeltje olie op een wattenschijfje doen en dat bij je in bed leggen.

Hoe gebruik je de spray?
Deze blends zijn speciaal ontwikkeld om als roomspray te gebruiken. Een paar keer sprayen zorgt ervoor dat de geur in je leefomgeving terecht komt & dat je ‘r heerlijk van kan genieten.
Maar je kan er ook voor kiezen om het te gebruiken als auraspray. Bijvoorbeeld door aan de zijkanten van je lichaam of boven je hoofd te vernevelen. Zo kan je ervaren wat de geur met je doet.

Tip: een lichaam went snel aan een geur. Om het maximale effect uit de etherische oliën te halen doe je er goed aan om de spray regelmatig te gebruiken.

INGREDIËNTEN: Kruidnagel, Citroen, Eucalyptus, Kaneel en Rozemarijn.
De olie is 100% natuurzuiver.

Uitverkocht