Stofzuigergeur
Black Tea

 18,00

Heb je ook zo’n last van die muffe geur uit jouw stofzuiger? Geniet nu van een heerlijke geurbeleving tijdens dit verplichte klusje. Zo ga je met plezier aan het werk.

Geniet van deze toffe fris-oriëntaalse geur met zwarte thee en jasmijn. Warm, zwoel, maar toch ook poederig schoon.

Het merk Søckmyballz ijvert voor méér mannen in het huishouden en tegen stinkende stofzuigers.
Waarom is het huishouden nog steeds hoofdzakelijk voorbestemd voor de vrouw? Haal dit product met ballen in huis, geniet en zet je partner aan het werk!

Gebruiksaanwijzing:
Neem één of twee balletje(s) uit de verpakking en zuig deze op. De balletjes vliegen rechtstreeks in de stofzuigerzak/opvangbak en zitten daar op de perfecte plek om zijn geur af te geven.
Je zal merken dat binnen enkele minuten de ruimte zich subtiel begint te vullen met jouw favoriete geur! Elke balletje heeft voldoende geur om 3,5 uur (en vaak langer) de fijnste geuren door jouw huis te verspreiden. Is je stofzuigerzak/opvangbak vol? Geen probleem! Het balletje is gemaakt van gerecycled papier en kan dus gewoon bij het huishoudelijk afval. Handig!

Tip:
De stofzuigermond is soms nét te smal om het balletje op te kunnen zuigen. Gebruik daarom het stofzuigerhandvat (deze is ruim genoeg) en het balletje zit in no time in je stofzuiger.

Details:
– gewicht: 200 gram (30 stofzuigerballetjes)
– Handgemaakt in Nederland door mensen met een beperking
– Duurzaam, gerecycled papier

Op voorraad

Koop dit product en verdien 18 geurpunten