Wasparfum voor de gevoelige (baby)huid

Baby talk wasparfum Klaverhand

Wasparfum is een parfum voor je was zodat alle textiel dagenlang heerlijk ruikt. Al heel wat mama’s zijn ondertussen fan van deze nieuwe wasbeleving dat is overgewaaid vanuit Italië.

Je doseert 20 ml wasparfum in het bakje van de wasverzachter of je voegt het toe aan een handwasje (5 liter water). Zo blijven kledij, knuffels, lakens, handdoeken,… heerlijk ruiken! Super simpel, en ook wel verslavend.

Dermatologisch geteste wasparfum

Al een hele tijd verdeel ik wasparfum van Il bucato di Adele maar ik kreeg regelmatig de vraag of er ook een wasparfum bestaat voor de gevoelige baby – en kinderhuid.

Ook merkte ik dat er heel wat volwassenen zijn die een gevoelige huid hebben & zelfs een allergie hebben voor wasverzachter en wasmiddel waarin parfum is verwerkt. Ik hoorde steeds hetzelfde: “Het is zo jammer dat mijn kledij nooit een lekkere geur heeft. Ik zou zo graag ook eens met een heerlijk geurtje willen wassen.”.

Ik testte verschillende merken wasparfum die zich (onterecht) profileren voor de gevoelige huid maar ik was nooit helemaal tevreden. Vaak door dezelfde redenen: de geur is niet zo lekker & blijft niet lang genoeg hangen.

Tot ik plots terecht kwam bij een splinternieuw merk, zelfs nog niet gekend in België. Hypno Casa (made in Italy) heeft wél aan de gevoelige huid gedacht. Het merk bracht een wasgeur op de markt dat dermatologisch is getest: Talco baby wash. Het is hypoallergeen, pH-neutraal, zonder parabenen en allergeenvrij. Deze geur moest ik dus absoluut testen.

Talco baby wash is een parfum voor de babykleertjes, maar ik durf erom te wedden dat ook volwassenen deze geur geweldig zullen vinden! Het heeft een typische babygeur: erg zacht, fris & zeker niet overheersend. Ideaal voor de prikkelgevoelige neusjes. 100% goedgekeurd, het is de beste wasparfum voor de gevoelige huid.

Textielsprays met een heerlijke geur

Daarnaast heeft Hypno Casa ook textielverfrissers. Een textielspray vind ik zelf heel erg handig om alle moeilijk te wassen textiel op te frissen. Het neutraliseert onaangename geuren op een snelle manier.

De textielsprays van Hypno Casa zijn gebruiksvriendelijk & efficiënt. Je kan het gebruiken op alle soorten textiel, dus ook op gordijnen, stoffen zetels, autozetels, tapijt,…
Je spuit gelijkmatig op het textiel & laat het drogen: Klaar! Handig om je huis heerlijk te laten ruiken.

Ook is het fijn voor mensen die een gevoelige huid hebben en toch subtiel de kledij willen parfumeren zonder ze te wassen met wasparfum.

Trouwens, dezelfde heerlijke babygeur van Talco baby wash bestaat ook in een textielspray. De spray is eveneens hypoallergeen, pH-neutraal, parabenen- en allergenenvrij. Dus zeker de moeite voor kinderen en volwassenen die allergisch reageren.

Het doet me nu al plezier te weten dat deze producten erg welkom zijn voor mensen met een gevoelige huid. Ik ben ervan overtuigd dat de wasparfum en textielverfrissers je weer een nieuwe wasbeleving zullen bezorgen. En natuurlijk ook heerlijk fris ruikend wasgoed en een aangenaam thuisgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 15 =