Wasparfum voor de gevoelige (baby)huid

Baby talk wasparfum KlaverHand

Wasparfum… Ook wel een echt wasgeluk. Je weet wel, wasparfum is een parfum voor je was zodat alle textiel dagenlang heerlijk ruikt. Al heel wat mama’s zijn ondertussen fan van deze nieuwe wasbeleving dat is overgewaaid vanuit Italië.

Je doseert 20 ml wasparfum in het bakje van de wasverzachter of je voegt het toe aan een handwasje (5 liter water). Zo blijven kledij, knuffels, lakens, handdoeken,… heerlijk ruiken! Super simpel, en ook wel verslavend.

Dermatologisch geteste wasparfum

Sinds een jaar verdeel ik de wasparfum van Il bucato di Adele, maar ik kreeg regelmatig de vraag of er ook een wasparfum bestaat voor de gevoelige baby – en kinderhuid.

Ook merkte ik dat er heel wat volwassenen zijn die een gevoelige huid hebben & zelfs een allergie hebben voor wasverzachter en wasmiddel waarin parfum is verwerkt. Ik hoorde steeds hetzelfde: “Het is zo jammer dat mijn kledij nooit een lekkere geur heeft. Ik zou zo graag ook eens met een heerlijk geurtje willen wassen.”. Dus uiteraard wilde ik ook voor hen op zoek gaan naar een wasproduct met een lekkere geur.

Ik testte verschillende merken wasparfum voor de gevoelige huid, maar ik was nooit helemaal tevreden. Vaak door dezelfde redenen: de geur is niet zo lekker (ook al weet ik dat dit heel persoonlijk is, maar ik zal nooit iets verdelen waar ik zelf niet 100% achter sta) & de geur blijft toch niet lang genoeg hangen.

Tot ik plots terecht kwam bij een splinternieuw merk, zelfs nog niet gekend in België! Hypno Casa (made in Italy) heeft wél aan de gevoelige huid gedacht. Het merk bracht een wasgeur op de markt dat dermatologisch is getest: Talco baby wash. Het is hypoallergeen, pH-neutraal, zonder parabenen en allergeenvrij. Deze geur moest ik dus absoluut testen. Snel kreeg ik een pakketje toegestuurd. Ik kon dus beginnen wassen!

Talco baby wash is een parfum voor de babykleertjes, maar hé… Ik durf erom te wedden dat ook volwassenen deze geur geweldig zullen vinden! Het heeft een typische babygeur. Erg zacht, fris & zeker niet overheersend. 100% goedgekeurd, dus deze babyparfum vond ik perfect om aan het assortiment wasparfum toe te voegen. Check!

Textielsprays met een heerlijke geur

Daarnaast heeft Hypno Casa ook textielverfrissers. Een textielspray vind ik zelf heel erg handig om alle moeilijk te wassen textiel op te frissen. Het neutraliseert (en vermijdt) onaangename geuren.
De textielsprays van Hypno Casa zijn gebruiksvriendelijk & efficiënt. Erg doeltreffend bij geuren van dieren, gourmettoestel, frituurketel en andere muffe geurtjes. Je kan het gebruiken op alle soorten textiel, dus ook op gordijnen, stoffen zetels, autozetels, tapijt,…
Je spuit gelijkmatig op het textiel & laat het drogen: Klaar! Handig om je huis heerlijk te laten ruiken.

Weet je wat ik fantastisch vind? Dat dezelfde heerlijke babygeur van Talco baby wash ook in een textielspray verkrijgbaar is. De spray is ook hypoallergeen, pH-neutraal, parabenen- en allergenenvrij. Dus zeker de moeite voor kinderen en volwassenen die allergisch reageren.

Dus JA, ik vind het geweldig om jou, als eerste in België, kennis te laten maken met Hypno Casa. Het doet me nu al plezier om te weten dat deze producten erg welkom zijn voor mensen met een gevoelige huid. Ik ben ervan overtuigd dat de wasparfum en textielverfrissers je weer een nieuwe wasbeleving zullen bezorgen. En natuurlijk ook heerlijk fris ruikend wasgoed en een aangenaam thuisgevoel!

Ben jij benieuwd naar de producten van Hypno Casa?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =