Cadeautjes onder de 15 euro

Cadeautjes onder de 15 euro

Het geven van cadeautjes hoeft geen fortuin te kosten want de leukste geschenken zijn met liefde en aandacht gekozen. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van cadeautjes onder de 15 euro, om je te laten zien dat je met een beperkt budget toch leuke en bruikbare geschenken kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor een vriendin, collega of familielid, wij hebben voor ieder wat wils.

Autoparfum Bergamotto of autoparfum Poesia di Fiori

Met deze autoparfums breng je een vleugje frisheid in de auto. Een autoparfum is het perfecte accessoire om je auto te personaliseren en elke rit aangenamer te maken.

Cadeautjes onder de 15 euro Klaverhand
Cadeautjes onder de 15 euro 1 Klaverhand

Winter wonderland wasparfum- Giftbox 5 geuren

Voor wie van geurend wasgoed houdt, is deze giftbox met vijf verschillende wasparfums een absolute aanrader. Het is een uniek cadeau want het pakket is limited edition, ideaal dus om de ontvanger te verrassen.

Geurstokjes 100 ml – Magnolia

Geurstokjes zijn als magische toverstokjes voor je huis. Ze verspreiden een subtiele geur dat elke ruimte vult. Plaats ze gewoon op een leuke plaats en laat de stokjes hun werk doen. Of je nu een ontspannen sfeer in je woonkamer wilt creëren of je badkamer wilt verrijken met een subtiele geur, geurstokjes zijn de perfecte keuze voor een langdurige geurervaring.

Cadeautjes onder de 15 euro 2 Klaverhand
Cadeautjes onder de 15 euro 3 Klaverhand

Geurbrander Blaadjes met 6x waxmelts – Jasmijn

Een waxmelt plaats je in een geurbrander & zal een intense geur verspreiden. Hoe dichter je de vlam onder de waxmelt plaatst, hoe intenser de geur. Als de vlam dooft, stolt de wax weer. Zo kan je het meerdere keren smelten. Een geweldig cadeau waar de ontvanger lang plezier van heeft.

Tarwe pittenzak klein – giraf

Een tarwe pittenzak is een fijn en bruikbaar cadeau omdat het niet alleen warmte, maar ook comfort biedt. Daarnaast onderscheidt deze pittenzak zich van anderen omdat er lavendelgeur aan toegevoegd is, wat stressverlagend werkt.

Cadeautjes onder de 15 euro 4 Klaverhand
Cadeautjes onder de 15 euro 5 Klaverhand

Autoparfum aap – sandalwood

Als je op zoek bent naar een grappig en geurig cadeautje, is deze autoparfum – in de vorm van een aapje – een geweldige keuze. Het zorgt voor een frisse auto en een glimlach op het gezicht bij elke autorit.

Body bar met blikje, houder of zakje

Een body bar is een mooi cadeau omdat het de ontvanger helpt ontspannen en verzorgen. Je geeft dus een genietmomentje cadeau.

Cadeautjes onder de 15 euro 6 Klaverhand
Cadeautjes onder de 15 euro 7 Klaverhand

Wasparfum Proefpakket – 5 geuren

Een proefpakket wasparfum is een leuk cadeau dat in elk huishouden heel bruikbaar is. De waservaring van de ontvanger zal verbeteren en de dagelijkse wasroutine zal sowieso aangenamer worden. Een cadeau dat onvergetelijk is.

Wipped cream soap

Whipped cream soap heeft een luchtige, romige textuur die bijdraagt aan een aangename geurbeleving tijdens het douchen. Het kan helpen om het dagelijkse douche- of badritueel om te toveren in een plezierige en ontspannende activiteit.

Cadeautjes onder de 15 euro 8 Klaverhand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − drie =