Waarvoor kan je geurkorrels gebruiken?

Waarvoor kan je geurkorrels gebruiken?

Geurkorrels zullen geen overheersende geur verspreiden in een ruimte maar zullen net voor subtiele, zachte geurvleugjes zorgen. Het is een zalig product voor mensen die niet houden van felle geuren of voor mensen die een parfumallergie hebben. De korrels komen niet rechtstreeks in contact met de huid maar zorgen wel voor een frisse geurtoets. Het leuke aan geurkorrels is ook dat je ze voor verschillende doeleinden kan gebruiken, hieronder sommen we een aantal mogelijkheden op.

Stofzuiger

Strooi wat korrels op de vloer en zuig ze met de stofzuiger op. Zo zorg je ervoor dat je huis tijdens en na het stofzuigen heerlijk ruikt. Het is ook dé tip vlak voor je bezoek verwacht: ga snel met de stofzuiger doorheen je huis en je gasten zullen denken dat het hele huis gepoetst is.

Vuilnisbakken

Een broeihaard van bacteriën en dus ook voor vieze geuren. Strooi, na het uitkuisen van de vuilbak, wat korrels op de bodem. Zo blijft je vuilnisbak langer lekker ruiken.

Schoenen

Stinkende schoenen. Vervelend! En zeker als ze ervoor zorgen dat heel de gang of schoenenkast vies ruikt. Spuit een beetje PowAir Penetrator in je schoenen en leg daarna een zakje met geurkorrels erin. De volgende dag zullen je schoenen al veel beter ruiken.

Kledingkast

Leg of hang een zakje met geurkorrels in je kledingkast of lade. Je kast ruikt goed en je kleding zal een subtiele aangename geur hebben.

Toiletruimte

Plaats een schaaltje met geurkorrels in het toilet. Zo maak je van het kleinste kamertje ook een aangenaam ruikende plek. Zorg er wel voor dat ze buiten het bereik van kinderen staan.

Droogkast

Heb je graag dat je kleding een subtiele geur heeft na het wassen? Steek dan een zakje met geurkorrels mee in de droger. Geurkorrels zullen geen aanhoudende geur geven maar het is, voor mensen met een parfumallergie, wel een fijne manier om het wasgoed subtiel te laten geuren.

Opgelet: Geurkorrels zijn niet hetzelfde als waskorrels. Waskorrels worden gebruikt als alternatief voor wasparfum en doe je mee in de wasmachine.

Asbakken

Sigarettengeur kan heel vervelend zijn voor niet-rokers. Als je wat korrels in de asbak legt, zal je minder last hebben van de muffe tabaksgeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 8 =