Een vlekkenreiniger voor elk huishouden

Krachtige vlekkenreiniger

We vinden het belangrijk dat alle gezinnen met meer comfort, eenvoud en enthousiasme het huishouden kunnen runnen, daarom delen we graag een schoonmaaktip die we zelf geweldig vinden.

Zeker voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren is een goede vlekkenreiniger een musthave, want ongetwijfeld krijg je vroeg of laat te maken met knoeipartijen en vlekken op stoffen meubels, tapijten en matrassen.

Wij hebben de vlekkenreiniger van Achaté in huis en kunnen niet meer zonder. Het is een compact en licht apparaat met een krachtige reinigingskop. Het zorgt ervoor dat meubels en vloerbedekking er langer als nieuw uitzien.

Krachtig & compact toestel

Een van de opvallende kenmerken van deze vlekkenreiniger vinden we zijn krachtige reinigingskop. De borstelharen zijn krachtig en toch niet te ruw zodat de oppervlakken niet beschadigd worden.

Ook vinden we het ingebouwde sproeisysteem erg handig. Hiermee kan je de vlek direct natmaken voordat je begint te schrobben.

Verder kan je zelf kiezen of je – al dan niet – een reinigingsproduct wil gebruiken. Je kan een speciaal reinigingsmiddel bij het toestel kopen, maar je kan er ook voor kiezen om enkel koud of lauw water te gebruiken. Als je hardnekkige vlekken hebt, kan je ook wat ossengalzeep gebruiken of tussendoor een mengeling van water en azijn sprayen uit een spuitfles.

Voor en na vlekkenreiniger

Bovendien heeft de reiniger een compacte vormgeving die vergelijkbaar is met de grootte van een standaard A4-papier en een hoogte van ongeveer 35 centimeter.
Hierdoor is het toestel geschikt voor huishoudens van alle groottes want het neemt minimaal ruimte in beslag.
Na gebruik kan je ook de snoeren eenvoudig opbergen in het toestel zelf. Dit betekent dat je geen last hebt van rondslingerende draden die in de knoop raken of in de weg zitten.

Veelzijdigheid voor huishoudelijke klussen

De vlekkenreiniger is niet alleen geschikt voor het verwijderen van vlekken op stoffen zetels, tapijten en autozetels, maar het kan ook worden gebruikt op matrassen. Handig dus om 1 toestel in huis te hebben waar je alle moeilijk te wassen oppervlakken mee kan reinigen.

Een ander voordeel is dat het geen gebruik maakt van stoom. Dit maakt het gebruik veiliger omdat het geen schade kan geven op delicate stoffen. Ook heb je geen wachttijd omdat het toestel niet moet opwarmen voor gebruik.

Economisch verstandige vlekkenreiniger

Naast zijn efficiëntie en veelzijdigheid, vinden wij deze vlekkenreiniger ook economisch verstandig. Het huren van een tapijten/zetelreiniger in een doe-het-zelfzaak kan behoorlijk prijzig zijn voor slechts één dag gebruik, en vaak moeten extra reinigingsmiddelen worden aangeschaft.

Natuurlijk is een professionele tapijten/zetelreiniger krachtiger dan de Achaté vlekkenreiniger maar voor de alledaagse schoonmaakklusjes is het een krachtig, compact en veelzijdige aanwinst. Als we toch één verbeterpuntje mogen aangeven is dat de snoeren redelijk kort zijn. Maar ongetwijfeld zal je sowieso meer genieten van een schoner en frisser huis zonder al te veel gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − een =