Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee...

Op reis gaan zorgt voor opgeladen batterijen en nieuwe herinneringen. Alleen maar positief dus. Enkel het inpakken van je koffers kan wel eens voor stressmomenten zorgen. Want wat neem je allemaal mee? En wat mag je zeker niet vergeten?

Één ding is zeker: een lekkere geur zorgt ervoor dat je in een rustige stemming komt. Het is dus een goed idee om de koffers te maken en de geuren Relax & Cozy of Focus & Boost in de ruimte te sprayen.

Nu je rustig van start kan gaan, geven we je hieronder een paar geurtips die handig zijn als je op reis gaat.

Inpakken en wegwezen

Steek tijdens het inpakken een zakje geurkorrels in je koffer. Zo komen je kleren fris uit je valies en kan je de geur van de gedragen kledij tijdens je reis even verdoezelen. Vergeet ook zeker niet een zak voor de vuile was mee te nemen. De waszak van PowAir is hiervoor ideaal omdat hij groot is én een rits heeft.

Onderweg

Maak je er een autovakantie van? Dan start de vakantie uiteraard wanneer je in de auto stapt. Niets is leuker dan een goed geurende auto, dus vergeet geen autoparfum te installeren. Misschien brengt de geur ‘Blauwe Zeewind’ je al helemaal in vakantiesfeer.

Sommige volwassenen en kinderen hebben onderweg wel eens last van een zwakke maag. Vergeet dan zeker de Happy travel roller of de Motion control inhaler (vanaf 12 jaar) niet. Dit zal verlichting brengen bij wagenziekte.

Wondermiddeltjes

Middeltjes voor huidproblemen

Kleine schaafwondjes, een schrale huid, huidirritatie, zonnebrand of droge lippen… We hebben het allemaal wel eens op vakantie. Smeer dan een beetje Magic balm (voor kindjes: Koetje boeh). De balsem brengt verlichting en je huid wordt onmiddellijk goed verzadigd.

Middeltjes tegen insecten

Niet alleen in eigen land kan je gek worden van muggen, maar zeker ook op reis. Vergeet dus deze wondermiddeltjes tegen insecten niet:

Shampoo & douchegel

Het is altijd een ding om flessen shampoo en douchegel mee te nemen op vakantie want die durven wel eens te lekken. Daarom zijn zeepbars een fantastische oplossing. Ze nemen nauwelijks plek in, wegen niets én je mag ze zelfs meenemen in de handbagage op het vliegtuig. Je kan ze eenvoudig in een blikje vervoeren, maar let er wel op dat je geen natte zeepbar in het blikje legt want dan gaat hij minder lang mee én hebben bacteriën vrij spel.

Kleine wasjes, grote wasjes

Er kunnen al wel eens morsongelukjes gebeuren op vakantie, zeker met kinderen. Daarom zijn wasstrips handig om mee te nemen. Het is een klein formaat en ze wegen niets. Je kan het gebruiken voor in de wasmachine, maar even goed voor een klein handwasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 8 =